VEILINGEN ZETTEN IN OP GEZOND SNOEPEN

Snel iets tussendoor eten, dat moet vooral gemakkelijk zijn. Om de consument daarin tegemoet te komen, lanceren zowel Coöperatie Hoogstraten als BelOrta nieuwe en handige snackverpakkingen voor zachtfruit. Makkelijk om mee te nemen onderweg en geen gedoe met wassen, schillen en snijden.

“Wij bieden de consument kartonnen punnets met topseal aan. De nieuwe verpakking speelt in op de trend richting duurzamere verpakkingen én wordt getooid met een aantrekkelijk ‘happy snacking’ ontwerp.”

BelOrta

Coöperatie Hoogstraten richt zich dan weer op de reiziger: op de luchthaven van Zaventem vind je nu bijvoorbeeld aardbeien in handige, vrolijke bekers met deksel, het ideale formaat voor een kleine snack. Steeds vaker kiest de consument bewust voor gezonde voeding. Verse groenten en fruit worden meer dan vroeger op verschillende momenten tijdens de dag geconsumeerd: bessen bij het ontbijt, snoeptomaatjes als aperitiefhapje en aardbeien op het werk. En op die trend willen de veilingen inspelen.

“Samen met Autogrill België introduceren we een nieuw on-the-go-concept op Brussels Airport. Zo kunnen reizigers op verschillende plaatsen op de luchthaven genieten van zoete aardbeien, knapperige kersen, hapklare blauwe bessen en snoeptomaatjes. Ze worden te koop aangeboden in handige, vrolijke bekers met deksel.”

Coöperatie Hoogstraten

 

Ook BelOrta lanceert een nieuwe, duurzame snackverpakking. De trend dat de consument een veranderde visie heeft op plastic is al lange tijd onmiskenbaar. De nieuwe kartonnen punnet met topseal is niet alleen milieuvriendelijker, maar is ook visueel aantrekkelijk. De verpakking zal ongetwijfeld opvallen in de groente- en fruitrayons.

Bron: VILT (05.06.2019)